30. toukokuuta 2012

Nyt alkoi uusi aikakausi Deconellassa! :)

Kesäinen tervehdys kaikille teille, jotka olette löytäneet tienne tänne Deconellan blogiin. Tänne lisäilemme kuvia uusista tuotteista, ihanista sommitelmista, käytännöllisistä ideoista ja kaikesta muusta kauniista.

Otamme mielellämme vastaan myös teidän kuvianne, mikäli niistä löytyy Deconellan tuotteita. Erityisesti tapettikuvat ovat tervetulleita. Voitte lähettää niitä sähköpostitse deconella@gmail.com ja valitsemme niistä sitten sopivia.


Deconellan blogin päivityksestä vastaa ainakin nyt aluksi minä, omistajan tytär, mutta mikäli haluatte kysellä joistakin tuotteista tietoja, saatte niitä kyllä nopeasti. Kaikki blogista löytyvät kuvat ovat omiamme, ellei toisin mainita. Ethän kopioi niitä luvatta, kiitos.

Blogi kasvaa ja kehittyy vielä varmasti jonkin aikaa. Uudet kotisivut ovat myös olleet jo useamman kuukauden työn alla, mutta eivätköhän ne tässä kesällä tule valmiiksi.


Tulkaahan poikkeamaan liikkeessä. Vielä ehditte käydä ostamassa ihanat ylioppilaslahjat ja valmistujaislahjat viikonlopun täydellisiin juhliin. Muistathan, että putiikkiimme voi ostaa myös lahjakortin.
Tervetuloa ostoksille!

Laittakaahan sana kiertoon uudesta blogista. 
Yllätyksiä ahkerille lukijoille on varmasti tiedossa, kunhan saamme lukijakuntaa kasvatettua. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva saada teidät tänne blogien maailmaan! Tervetuloa katsastamaan omanikin, tosin hääaiheinen, blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkään olemmekin blogeja lueskelleet ja lopulta saatiin omakin aikaan. :)

      Poista